Gudars Skymning
 
Väsen på villovägar
 
Pilgrim
  Stormklockan  
Klickbar bild. Karta över Jämtland.

Gudars skymning >>

Väsen på villovägar >>

Pilgrim på vift >>

Stormklockan>>

 

Karta >>

  Hem   På gång   I backspegeln   Besökare   Medlem   Tjänster  
       
  Valborgsmässoafton 2007  
 

Sista april är av tradition en tämligen stor helg i Tångeråsen-Gärde. Det är en av dom helger då vi träffas och har trevligt utan att måste göra något annat än att umgås.

Årets publikattraktion var den underhållande trollkonstnären Trixy. Allehanda fingerfärdighet och mycket humor bjöd denne duktige artist på. Både duvor och kaniner fanns naturligtvis med till barnens (och andras också) förtjusning.

En delikat gulaschsoppa a la Mikael i Källsvä avnjöts också och toppades av en kolapaj som Li (Mikaels sambo) ledde tillblivelsen av.

Slutligen det traditionella fyrverkeriet med tillhörande majbrasa så man skrämmer bort onda krafter inför sommaren. Riktigt mysigt blev det och ännu mysigare blev det med en kokt korv i handen.

Det är viktigt av genomföra diverse arrangemang av Bygdegårdsföreningen eftersom det är dyrbart att hålla driften igång. Kassan är skral och föreningen klarar sig knappt från månad till månad. Stort TACK till dig som besökte oss. Hoppas du fick en trevlig kväll med god mat och undrehållning i goda vänners sällskap.

Staffan Eriksson
Maj 2007

 
Valborg
 
Valborg
 
       
prenumerera på nyhetsbrevet! Länk för kontakt.