Gudars Skymning
 
Väsen på villovägar
 
Pilgrim
  Stormklockan  
Klickbar bild. Karta över Jämtland.

Gudars skymning >>

Väsen på villovägar >>

Pilgrim på vift >>

Stormklockan>>

 

Karta >>

  Hem   På gång   I backspegeln   Besökare   Medlem   Tjänster  
         
  Familjegudstjänst med Luciafirande      
 

Den 13 december blev det luciafirande i Tångeråsens bygdegård. En hoper barn i skilda åldrar sjöng för oss stolta föräldrar under ledning av Mona Puttick.

Årets vackra luciatåg

Det var en härlig stämning och totalt var vi över 50 pers. I samband med luciafirandet fick vi nöjet att träffa bygdens nye präst Calle Wahlström som höll en kort gudstjänst. I ärlighetens namn är vi i våra bygder  inte de mest kyrkliga, men det är aldrig fel att få uppleva en stunds eftertanke och kloka ord i vårt stressiga tillvaro.

Calle Wahlström besökte bygdegården för en familjegudstjänst 13 dec
Mona
 

I övrigt har detta varit året då vi lyckades få hit Kalle och Bengan, två supermusiker vi har haft högst på önskelistan länge.  Vi hade tänkt ligga lågt med arrangemang i år men byalagets styrelse kunde inte motstå frestelsen att engagera dom när vi snubblade över detta fina tillfälle. Superduktige Mikael Eklöv från Undersåker var "förgubbe" och kvällen blev en succé.  

Nästa grej ut är barnteatern Blåspill som inget barn mellan 3-10 kan missa! Jag har själv sett föreställningen och jag kan utlova en god stund på Tångeråsens bygdegård!

Med detta tackar vi för i år och önskar alla en God Jul och Ett Gott Nytt År med mycket goda händelser och  händelser i vår fina lugna bygd!

Byalaget och bygdegårdsföreningen via Staffan Eriksson och Jenni Andersson

 
         
         
prenumerera på nyhetsbrevet! Länk för kontakt.