Gudars Skymning
 
Väsen på villovägar
 
Pilgrim
  Stormklockan  
Klickbar bild. Karta över Jämtland.

Gudars skymning >>

Väsen på villovägar >>

Pilgrim på vift >>

Stormklockan>>

 

Karta >>

  Hem   På gång   I backspegeln   Besökare   Medlem   Tjänster  
         
  Medlemsfest 2009      
 

Den 21 Februari var det dags för årets medlemsfest, och trots alla envisa influensor och förkylningar som inte bara tycks ha drabbat länet utan hela vårt avlånga land så var det ändå drygt 80 personer, i alla åldrar, som dök upp för denna trevliga kväll på bygdegården.
Kvällen började med ett mycket trevligt bildspel som väckte minnen från den gångna sommaren och Gudars Skymning. Det blev även vacker sång av Amanda, en av huvudaktörerna i spelen. Stefan utmanade tekniken med ett telefonsamtal till Elin Sandelius som ju tyvärr inte själv kunde närvara, och även om det gick inte riktigt som tänkt så fick vi alla fall framfört våra gratulationer - förhoppningsvis hörde hon oss bättre än vi hörde henne.
Blommor och limerickar blev det också, och så förstås mat och dans.

Elisabeth Rombe stod för maten denna kväll, vilket var ett riktigt lyckokast - uppskattat av alla. Fålings från Föllinge stod för underhållingen och nog var det svårt att sitta still när de drog igång!
Tyvärr saknar vi bilder från denna kväll då samtliga vanligtvis trogna fotografer lämnade kamerorna hemma, men kanske var det bara skönt för aktörer och andra medverkande att slippa stå i rampljuset och bara kunna njuta av en trevlig kväll. Om någon trots allt har någon bild att bidra med så får ni gärna skicka den!
Undertecknad fick tyvärr göra kvällen kort just på grund av en förkylning, men jag ser redan fram emot nästa års fest!

Jenni Andersson

 
         
         
prenumerera på nyhetsbrevet! Länk för kontakt.