Gudars Skymning
 
Väsen på villovägar
 
Pilgrim
  Stormklockan  
Klickbar bild. Karta över Jämtland.

Gudars skymning >>

Väsen på villovägar >>

Pilgrim på vift >>

Stormklockan>>

 

Karta >>

  Hem   På gång   I backspegeln   Besökare   Medlem   Tjänster  
 

 

  VÄLKOMMEN!  
 
blank

 

besökare se
  göra
  historia
   
hornmeny

Glöm inte att du som besökare har möjlighet att ställa din husvagn eller husbil vid Tångeråsens bygdegård! Här har du tillgång till el, vatten, fullt utrustat kök, toa, dusch och bastu!
För mer information eller bokning, ring 0640-35043.

 

Den som tror att Jämtland endast består av skog, skog, och åter skog har aldrig varit i Offerdal. Vi som bor här är onekligen lite partiska, men fråga vem du vill som har varit här och du ska få höra - Offerdal är en fantastiskt vacker del av Sverige och Jämtland!
De stora djupa skogarna finns onekligen, men här finns så mycket mer. Stora öppna ytor med ängar och betesmark, fantastiskt vackra sjöar och vattendrag, orörda fjäll...

Offerdal erbjuder inte bara en vacker och orörd natur - här finns också bland annat en fantastisk historia och ett förvånandsvärt stort utbud av varierande aktiviteter. Offerdalsbygden är en väldigt levande och aktiv bygd, och det finns ständigt något nytt på agendan. Man behöver inte titta längre än till vårt eget byalag -Tångeråsen & Gärde byalag - för att inse hur stor viljan, sammanhållningen och kämparglöden faktiskt är. Detta är vår bygd och vi är stolta över den! Välkommen hit!

 

"En trutlik grabb från Tångeråsen
blev när han sjöng, kallad för "Måsen"
hans sång, den var gäll
som marskattors gnäll
kastrerad, det blev diagnosen"

Lars Persa

 
         
prenumerera på nyhetsbrevet! Länk för kontakt.